ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ 

Τα Άνω Πεδινά (Πάνω Σουδενά) αποτελούν δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων της περιφέρειας Ηπείρου στη ΒΔ Ελλάδα. Απέχουν 35 χλμ. (30’) από τα Ιωάννινα και συνδέονται με την πόλη με επαρχιακό δίκτυο πολύ καλής βατότητας και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας διαδρομής. Το αεροδρόμιο απέχει από το χωριό 30 χλμ. (25’). Η πόλη των Ιωαννίνων έχει οδική σύνδεση με όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (30΄) μέσω της Εγνατίας.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ — α΄ επιλογή, 490 χλμ. (5.30΄)

Ακολουθούμε την Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών με κατεύθυνση το Ρίο και στη συνέχεια μέσω της Ιονίας οδού ακολουθούμε τη διαδρομή Αντίρριο-Ιωάννινα. Από τα Ιωάννινα συνεχίζουμε στην Ε.Ο. προς Κόνιτσα και μετά από 19 χλμ. στο χωριό Μεταμόρφωση, στη σιδερένια πεζογέφυρα στρίβουμε, στρίβουμε δεξιά προς Κεντρικό Ζαγόρι. Με οδηγό την πολύ καλή σήμανση φτάνουμε στα Άνω Πεδινά μετά από 16 χλμ. Τα ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ σας περιμένουν σκαρφαλωμένα σε έναν από τους πέντε λόφους που κυκλώνουν το χωριό, στο λόφο του Αϊ-Λια.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ — β΄ επιλογή, 510 χλμ. (5.30΄)

Ακολουθούμε την Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης με κατεύθυνση τη Λαμία και από εκεί στρίβοντας αριστερά διασχίζουμε Δομοκό, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα (Μετέωρα), Μέτσοβο και από εκεί στα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας οδού. Συνεχίζουμε με τις οδηγίες της α΄ επιλογής από Ιωάννινα.

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ — 250 χλμ. (3΄)

Μέσω Εγνατίας οδού με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα και συνεχίζουμε με τις οδηγίες της α΄ επιλογής από Ιωάννινα.

Like!
7
MENU