ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ

To ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Restaurant στεγάζεται στο διώροφο αναστηλωμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα, κόσμημα της ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής, συνολικού εμβαδού 660 μ2. Την εσωτερική διακόσμηση αυτού του επιβλητικού κτιρίου με τα μεγάλα παράθυρα και τα ψηλά ταβάνια συμπληρώνουν αξιόλογα έργα νεοελληνικής ζωγραφικής.

ΤΟ BAR
Στο ισόγειο του αρχοντικού θα βρείτε το ατμοσφαιρικό μας Bar. Πλήρως ενημερωμένο, ερεθίζει τη φαντασία με το γοητευτικό περιβάλλον που δημιουργούν η επιλεγμένη μουσική και ο φωτισμός.

TO KEΛΑΡΙ
Στο θολωτό παλιό κελάρι εξασφαλίσαμε τις ειδικές συνθήκες που απαιτούνται για τη σωστή συντήρηση των κρασιών.
Η οινολόγος μας φροντίζει ώστε η κάβα του ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Restaurant να περιλαμβάνει ετικέτες από τις εκλεκτότερες παραγωγές της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας — αλλά και από ποικίλες άλλες προελεύσεις, ελληνικές και εισαγωγής.
Συνοδέψτε τις γευστικές δημιουργίες της κουζίνας του ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Restaurant με την επιλογή ενός σπάνιου, ξεχωριστού κρασιού.

PRIVE DINING
Η αίθουσα privé, με ξεχωριστή είσοδο και τζάκι, προσφέρεται για ένα ιδιαίτερο γεύμα ή δείπνο (max 10 άτομα), κατόπιν συνεννόησης.

ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 

Τα γνήσια προϊόντα που προσφέρει η περιοχή είναι η βάση και η πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες της κουζίνας μας. Στο μενού κυριαρχούν οι ελληνικές γεύσεις. Η φαντασία, το άψογο σέρβις, η ζεστή ατμόσφαιρα ικανοποιούν κάθε προσδοκία. Το ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ Restaurant φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς του γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ 
Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με τα αρώματα και τις γεύσεις που προσφέρουμε στο πρωινό μενού. Ζεστές ηπειρώτικες πίτες, σπιτικές μαρμελάδες, ζαγορίσιο μέλι, φημισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής, ψωμί από το φούρνο μας και άλλες εκπλήξεις.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 26530-71116

Like!
5
MENU